Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Exemple De Acizi Aha

Exemple De Acizi Aha. Alfa hidroxi acizi (abreviat ca ana) sunt componente biologic active. Desi majoritatea produselor cu acizi exfolianti sunt formulate special pentru a nu irita tenul, este important.

Mizon, AHA 8% Peeling Serum » Herb
Mizon, AHA 8% Peeling Serum » Herb from www.herb.md
Am selectat pentru voi produse eficiente cu aha acizi (acizi de fructe) la spumă de fructe cu acizi pentru spălare zilnică pe bază de acizi stearic şi lauric. Principalul lor avantaj este naturalețea și acest lucru este foarte important în lumea modernă a produselor cosmetice. Acizi anorganici slabi și de tărie medie.

Măști de foi faciale, exfoliante, ambalate cu aha realizate cu celuloză de bambus care este sigură pentru pielea sensibilă ajută la eliminarea ușoară țară de origine:

Fruit extracted aha (bilberry extract, sugarcane extract, orange extract, lemon extract, sugar maple extract): Ca metodă de producție, sunt folosite o serie de plante cu proprietăți regenerante, de peeling: Opțiunea ideală este de a aplica zonal, de exemplu, bha pe zona t sau locuri predispuse la erupții cutanate și pori înfundați, iar pe. Cei mai cunoscuti sunt acizii glicolic si lactic deoarece au o capacitate deosebita de a patrunde n piele si sunt n mod curent utilizati pentru efectul de peeling.