Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Exemple De Obiective Operationale

Exemple De Obiective Operationale. Ce va trebui sa faca elevul? Existenta unor baremuri (la pregatirea fizica, de exemplu) sau de.

Curs: Obiective educationale (#158952) - Graduo
Curs: Obiective educationale (#158952) - Graduo from s1.graduo.net
Sa sesizeze particularitatile fiecarui mod nepersonal in parte Dezvoltarea de proiecte şi parteneriate în domeniul profilaxiei şi creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la riscul apariţiei bolilor transmisibile şi cronice; Op., educatorul trebuie să analizeze elementele de conţinut care vor fi abordate în cadrul activitatăţii.

Dezvoltarea de proiecte şi parteneriate în domeniul profilaxiei şi creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la riscul apariţiei bolilor transmisibile şi cronice;

Obiectivele cognitive cuprind următoarele categorii: Obiectivele operationale ce intelegem prin obiective operationale? Dezvoltarea de proiecte şi parteneriate în domeniul profilaxiei şi creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la riscul apariţiei bolilor transmisibile şi cronice; Un obiectiv operational precizeaza ceea ce va face elevul, performanta1 sau competenta pe care va fi capabil sa le demonstreze la sfarsitul secventei de instruire sau a lectiei.